Bericht versturen
Contacteer ons
Paul

Telefoonnummer : 18126643983

Gelukkige 1 mei Internationale Arbeidsdag!

May 1, 2024

Gelukkige 1 mei Internationale Arbeidsdag!

 


Met de komst van de Internationale Arbeidsdag van 1 mei, stuurt Foshan Sumashi Health Technology Co., Ltd. vakantie zegeningen naar huisdiergezinnen met een speciaal cadeau - een huisdierluchtreiniger.De zorgvuldig ontwikkelde luchtreiniger voor huisdieren weerspiegelt niet alleen Sumashi's diepe zorg voor een gezond leven, maar ook het respect van het bedrijf voor hardwerkende werknemers.


Aangezien huisdieren steeds belangrijker worden in gezinnen, is de harmonieuze coëxistentie tussen de gezondheid van huisdieren en de gezinsomgeving bijzonder belangrijk geworden.en geuren hebben niet alleen invloed op de luchtkwaliteit in huishoudensOm dit doel te bereiken heeft het Sumashi R&D-team veel moeite gedaan en met succes een luchtreiniger voor huisdieren ontwikkeld.


De luchtreiniger voor huisdieren maakt gebruik van geavanceerde luchtreinigingstechnologie, gecombineerd met een speciale primaire filterlaag van vezel katoen, die kleine deeltjes zoals huisdierhaar en bont efficiënt kan adsorberen,Het is de bedoeling dat de Europese Unie de mogelijkheid biedt om het milieu te verbeteren en de geuren van huisdieren effectief te verwijderen.Het geluidsvriendelijke en milieuvriendelijke ontwerp maakt het gemakkelijk voor gezinnen van huisdieren om te genieten van frisse lucht..


Sinds de oprichting is Sumashi Health Technology Co., Ltd. toegewijd aan onderzoek en productie van luchtzuivering.De luchtreiniger voor huisdieren die dit keer is gelanceerd is een belangrijke doorbraak voor het bedrijf op het gebied van huisdiergezondheid, evenals een nauwkeurig begrip en een positieve reactie op de marktvraag.


Op deze speciale dag van 1 mei, Internationale Arbeidersdag, betuigt Sumashi oprecht respect voor de hardwerkende werknemers.Het is het harde werk en de toewijding van iedere medewerker die de briljantheid van Sumashi heeft gevormd.Zij hebben hun kracht bijgedragen aan sociale vooruitgang en het geluk van de mensen met hun wijsheid en zweet.


Als we naar de toekomst kijken, zal Sumashi zich blijven houden aan het concept van "gezondheid, milieubescherming en innovatie", voortdurend meer hoogwaardige luchtzuiveringsproducten ontwikkelen,en een gezondere en comfortabelere levenservaring voor de consument te biedenTegelijkertijd zal het bedrijf actief zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid vervullen, deelnemen aan maatschappelijke voorzieningen en zijn eigen kracht bijdragen aan de opbouw van een harmonieuze samenleving.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gelukkige 1 mei Internationale Arbeidsdag!  0